2012-11-09 12:38:12• hírek • (x)

Barnulj a Luxura szoláriumban

Őrizd meg a nyári barnaságod Szatmárnémeti egyik legjobb szoláriumában. Barnulás percenként csupán egy lejért.

Nem szeretnéd elveszíteni a nyári barnaságod, vagy most szeretnél kis színt kapni, ha már nem volt időd a nyáron a vízparton sütkérezni? Itt a megoldás: a Sugárúton található Luxura Szolárium profi felszereléssel, mrkás szolárium-kozmetikumokkal és alacsony árakkal vár szinte bármikor. Szatmárnémeti egyik legújabb szolárium-stúdiójában három Luxura márkájú barnító-gép várja a vendégeket, a hölgyeket és az egyre növekvő számú férfi-klienseket is! A Luxura szoláriumok a kategóriájuknak az élvonalba tartoznak, ugyanúgy, ahogy a barnító csövek is.

A Luxura Szoláriumban már a német Chocolate Brown márka legújabb fénycsövei, a Dark Hot csövek barnítják a klienseket. A szoláriumot november elsején szerelték fel az új csövekkel, amelyek egyenletesen tartják barnító-hatásukat a használat első órájától az ötszázadik óráig.

A szoláriumban két álló és egy fekvő barnító várja a vendégeket hétfőtől szombatig, 10 és 22 óra között, így azt sem mondhatod, hogy nincs mikor elmenned kicsit "nyári színt" kapni. Ne feledd, már hat percnyi szoláriumozás is látható változást hoz. Ráadásul a Luxurában egy perc barnulás csak egy lejbe kerül, úgyhogy bárki megengedheti magának az elegáns körülmények közötti szépülést.

Ugyanitt kaphatók a Designer Skin, Scyn és az Australian Gold termékcsoporthoz tartozó szolárium-kozmetikumok. Az amerikai és német márkák már bizonyítottak világszerte, most itt az esély, hogy te is kipróbáld őket, hiszen amellett, hogy segítik a barnulást, védik és ápolják a bőrt.

A Luxura Szolárium az I. C. Brateanu utca 3 szám alatt várja a vendégeket minden hétköznapon és szombaton 10 és 22 óra között. Előzetes bejelentkezés is lehetséges a 0752-036-679-es telefonszámon.

Minősségi szolgáltatások minősségi gépekkel a Luxura szoláriumban

Elegáns környezetben várja a klienseket a Luxura szolárium

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: